Kategori: Et Yemekleri

Arpacık Soğanlı Tavuk Baget Yahni
Tencereye yağları soğanı, sarımsağı, havucu, patatesi koyalım. Kısık ateşte 2-3 dk kavuralım. Tuz, karabiber serpelim karıştıralım. Biberleri ekleyip karıştıralım. Sonra tavukları ekleyelim…
1 Eylül 2021570 görüntülemeEt Yemekleri
Et Sote
Bir tencerenin içerisine sıvı yağı ve tereyağı ekleyin. Ardından ufak küpler halinde doğranmış olan soğanları ince ince doğranmış olan sarımsakları kuşbaşı doğranmış…
4 Ağustos 2021569 görüntülemeEt Yemekleri
Kadın Budu Köfte
Öncelikle kıymayı ikiye bölün ve yapışmaz yüzeyli bir tavaya kıymanın yarısını alıp 2-3 kaşık su ekleyin. Orta ateşte kavurun. Kıymayı ocaktan almadan…
21 Ocak 2021826 görüntülemeEt Yemekleri
Köfteli Brüksel Lahanası
Bürüksel lahanalarının üst yapraklarını temizleyerek sap kısımlarını kesin. Ortadan ikiye kesin Kıyma rendelenmiş soğan, biber salçası tuz ve baharatları ekleyip yoğurun. Ceviz…
20 Ekim 2020757 görüntülemeEt Yemekleri
Fırında Kıymalı Patates
Tavaya sıvı yağı koyalım soğanları ince doğrayıp tavaya ekleyip kavuralım. Kavrulan soğanın üzerine kıymayı ilave ederek kavurmaya devam edelim. Kıyma Kavrulduktan sonra…
19 Ağustos 20201106 görüntülemeEt Yemekleri
Edirne Tava Ciğeri
Ciğeri zarından ve sinirlerinden ayırarak baton şeklinde kesin ve dinlenmesi için derin dondurucu da en az 1-2 saat dinlendirin. Derin dondurucudan alıp…
12 Ağustos 20208051 görüntülemeEt Yemekleri
Üye OlKayıp Şifre
Kullanıcı adı
Şifre
Şifreyi Doğrula
E-Posta
Kullanıcı adı ya da E-posta