1. Ayvaların kabuklarını soyun ortadan ikiye bölüp çekirdeklerini çıkarın ve bir kaba alın ardından ayvaları küçük küçük doğrayın bir tencereye ayvaları, şekeri,…
Tenceremizin içerisine sıvı yağ, nane, salça, baharatlar ve tarhanayı ekleyip biraz karıştırarak kavuruyoruz. Dilerseniz tereyağı da kullanabilirsiniz. Suyu yavaş yavaş ilave ediyoruz…
Öncelikle kıymayı ikiye bölün ve yapışmaz yüzeyli bir tavaya kıymanın yarısını alıp 2-3 kaşık su ekleyin. Orta ateşte kavurun. Kıymayı ocaktan almadan…
1. İlk olarak bir tencerenin içerisine sıcak suyu ekleyin. 2. Ardından dalları ayıklanmış ve yıkanmış olan karnabaharları suyun içerisine ekleyin. 3. Üzerine…
1. Pilav tenceresi içerisine tereyağı ve zeytinyağı alınarak kızdırılır. 2. Önceden güzel bir şekilde yıkanmış ve suyu süzülmüş olan pirinçler eklenerek 4…