Altın Renkli Sünger Kek

Malzemeler:
Margarin
250 Gr.
Pudra Şekeri
250 Gr.
Yumurta
4 Adet
Orta Boy
Un
250 Gr.
Kabartma Tozu
1 Çay Kaşığı
Reçel
2 Yemek Kaşığı
Krem Şanti
150 ml.
Hazırlık Süreci:
Fırını 180°C’de önceden ısıtın. Tüm kek malzemelerini karıştırma kasesine koyun ve iyice karışana kadar çırpın. Karışımı kek kalıbına dökün. Önceden ısıtılmış fırının ortasında 20-25 dakika boyunca pişirin. Fırından çıkarın ve soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra kekinizi kalıptan çıkarın ve yatay olarak ikiye kesin. Son olarak kekinizin arasını reçel ve krem şanti ile doldurun.
Dipnotlar:
Kekinizi mevsimine göre hazırlayacağınız farklı reçeller ile renklendirebilirsiniz.