Yazdırma modundan çık Tarifi yazdır A+ A- Undo all

Et Sote

Malzemeler:

Dana Kuşbaşı
600 Gr.
Sıvı Yağ
3 Yemek Kaşığı
Tereyağ
1 Yemek Kaşığı
Kuru Soğan
1 Adet
Defne Yaprağı
1 Adet
Sarmısak
2 Diş
Biber Salçası
1 Yemek Kaşığı
Domates
2 Adet
Yeşil Biber
2 Adet
Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı
Kırmızı Toz Biber
1 Çay Kaşığı
Kimyon
1/2 Çay Kaşığı
Kekik
1 Çay Kaşığı
Sıcak Su
1 Su Bardağı
Tuz
2 Çay Kaşığı

Hazırlık Süreci:

Bir tencerenin içerisine sıvı yağı ve tereyağı ekleyin.

Ardından ufak küpler halinde doğranmış olan soğanları ince ince doğranmış olan sarımsakları kuşbaşı doğranmış olan etleri de ekleyip etler suyunu salıp çekene kadar pişirin.

Ardından içerisine salçayı küp küp doğranmış olan domatesleri, biberleri ve baharatları ekleyip domatesler suyunu salıp hafif çekene kadar kapağı kapalı şekilde pişirin.

Daha sonra içerisine sıcak suyu ve tuzunu ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakın.

Etler yumuşayınca ocaktan alıp servis edebilirsiniz.