Yazdırma modundan çık Tarifi yazdır A+ A- Undo all

Karnabahar Kızartma

Malzemeler:

Karnıbahar
1 Adet
Süt
1 Su Bardağı
Un
3 Yemek Kaşığı
Yumurta
1 Adet
Tuz
Sıvı Yağ

Hazırlık Süreci:

1. Karnabaharın sert kısımlarını kesip ve çiçekleri ayıklanmış olarak parçalara ayırın.
2. Karnıbaharları bir tencerede koyarak üzerine su ve yeterince tuz atıp, hafif yumuşayana kadar haşlayın.
3. Derin bir kapta süt, yumurta ve unu çırpın. Karnabaharları bu karışıma batırıp, kızdırdığınız tavada önlü arkalı kızartın.

Dipnotlar:

Servis ederken yanına sarmısaklı yada sade yoğurt koyabilirsiniz.