Yazdırma modundan çık Tarifi yazdır A+ A- Undo all

Muzlu Milföy

Malzemeler:

Milföy
9 Adet
Muz
2 Adet
Süt
2 Su Bardağı
Nişasta
2 Yemek Kaşığı
Un
2 Yemek Kaşığı
Yumurta
1 Adet
Sarısı kullanılacak

Hazırlık Süreci:

İlk olarak oda sıcaklığındaki milföyleri yağlı kağıt serili bir fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış 180 dercelik fırında 20-25 dakika üzeri kızarana kadar pişirin ve soğumaya bırakın.

Bu sırada kreması için tüm malzemeleri bir tencerenin içerisine aktarın.

Kıvam alana dek devamlı karıştırarak pişirin.

Üzerini kapatıp soğumaya bırakın.

Ardından milföyleri ortadan ikiye bölün ve içerisine kremayı ekleyin.

İnce ince dilimlenmiş muzları da ekleyin son olarak pudra şekeri eleyerek servis edebilirsiniz.