Sebzeli Pilav

Malzemeler:
Margarin
2 Yemek Kaşığı
Pirinç
2 Su Bardağı
Taze Fasülye
5 Adet
Havuç
1 Adet
Taze Soğan
3 Dal
Haşlanmış Nohut
1 Çay Bardağı
Sıcak Su
3 Su Bardağı
Tuz
Karabiber
Hazırlık Süreci:
Margarini tencereye alın ve eritin. İnce doğranmış taze fasulye ve havucu ekleyip 5 dakika kadar kavurun. Yıkanmış pirinci ve tuzu da ilave edip kavurmaya devam edin. Nohut ve karabiber ekledikten sonra 3 su bardağı sıcak su koyun. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirin. Demlendirdikten sonra ince kıyılmış taze soğanla servis yapın.
Dipnotlar:
Sebzelerin pirinçlerle birlikte aynı sürede pişmesi için ince doğramaya özen gösterin.