Tavuk Dürüm

Malzemeler:
Tavuk Göğüs
2 Adet
Lavaş Ekmek
2 Adet
Süt
1 Çay Bardağı
Marine için
Sıvı Yağ
1/2 Çay Bardağı
Marine için
Domates Salçası
1 Tatlı Kaşığı
Marine için
Tuz
Karabiber
Pul Biber
Kimyon
Domates
Garnitür için
Göbek
Garnitür için
Turşu
Garnitür için
Kızarmış Patates
Garnitür için
Hazırlık Süreci:
Tavukları ince ince doğrayıp kenara alalım. Ayrı bir kaba süt, yağ, salça ve baharatları ilave edip karıştıralım. Üzerine tavukları koyup karıştırıp. 2-3 saat buzdolabında bekletelim.
Tavada tavukları önlü arkalı güzelce pişirelim.
Hazır almış olduğumuz lavaşın ortasına tavukları ve garnitürleri ilave edip dürüm şeklini vererek servis yapalım.