Yazdırma modundan çık Tarifi yazdır A+ A- Undo all

Tavuklu Cevizli Makarna

Malzemeler:

Margarin
1 Yemek Kaşığı
35 Gr.
Kelebek Makarna
1/2 Paket
Tavuk Göğsü
1 Adet
Pul Biber
1 Tatlı Kaşığı
Su
4 Su Bardağı
Konserve Mısır
4 Yemek Kaşığı
Kuru Üzüm
3 Yemek Kaşığı
Ceviz
1 Çay Bardağı
Tuz
Fesleğen
2-3 Dal
Süslemek için

Hazırlık Süreci:

Makarnayı tuzlu suda haşlayın. Tavaya margarini koyun ve eritin. Tavuk etini küp şeklinde doğrayın. Üzerine pul biber ve tuz ekleyip, karıştırın. Eti tavaya atın ve kızarana kadar pişirin. İçine sıcak suda beklettiğiniz Kuru üzüm ve cevizi ilave edin. Haşladığınız makarnayı suyun içinden kepçeyle alın ve tavuğa ekleyin. Mısırında ilave edip şöyle bir karıştırın. Fesleğen yaprağıyla süsleyip servis yapın.

Dipnotlar:

Makarnada kullanacağınız kuru üzümün yumuşak olması için şişene dek sıcak suda bekletin daha sonra yemeğe ekleyin.